Αρχικό σώμα του 24ου συνεδρίου της ΟΕΣΚΣ

ΟΕΣΚΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Προς τις κοινότητες μέλη στην ΟΕΣΚΣ (Ομοσπονδία Ελληνικών συλλόγων και κοινοτήτων Σουηδίας)  Στοκχόλμη 04/04/19

 

Το ΔΣ της ΟΕΣΚΣ, όπως σας είχαμε ενημερώσει, σε προηγούμενο e-mail, συνεδρίασε την Τρίτη 02 Απριλίου και η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ αποφάσισε για τις κοινότητες που θα αντιπροσωπεύσουν το αρχικό σώμα του 24ου συνεδρίου της ΟΕΣΚΣ.

Παρακάτω παραθέτουμε τις κοινότητες που θα απαρτίσουν το αρχικό σώμα του συνεδρίου:

Norra Stockholm: 12 αντιπρόσωποι

Stockholm: 9 αντιπρόσωποι

Uppsala: 4 αντιπρόσωποι

Malmö: 3 αντιπρόσωποι

Linköping: 3 αντιπρόσωποι

Kalmar: 2 αντιπρόσωποι

Anderstorp: 2 αντιπρόσωποι

Kristianstad: 2 αντιπρόσωποι

Jönköping Hellas: 2 αντιπρόσωποι

Norrköping: 2 αντιπρόσωποι

Eskilstuna: 1 αντιπρόσωπος

 

Το αρχικό σώμα κατ΄ επέκταση αποτελείται από 42 αντιπροσώπους.

Όποιες άλλες πληροφορίες διακινούνται τις τελευταίες ώρες με το ποιες κοινότητες δεν έχουν δικαιώμα συμμετοχής είναι προσωπικές απόψεις συγκεκριμένων συμβούλων της μειοψηφίας του ΔΣ και δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση τις αποφάσεις του ΔΣ, το οποίο είναι το ΜΟΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ να καθορίσει το αρχικό σώμα του συνεδρίου με βάση το καταστατικό της Ομοσπονδίας (Άρθ. 13, Παρ. 10) και σε καμία περίπτωση μια οργανωτική επιτροπή.

Άρθρο 13. 

«.........

10. Το Δ.Σ. κρίνει και αποφασίζει για τυχόν ενστάσεις που υπάρχουν και συντάσσει τον κατάλογο των αντιπροσώπων που αποτελεί το καταρχήν σώμα του Συνεδρίου....»

 

Τέλος, οι δύο κοινότητες της Solna και του Kronoberg που δεν εγκρίθηκαν στο αρχικό σώμα του συνεδρίου στη συγκεκριμένη τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ, ημέρα Τρίτη 02 Απριλίου, έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στο αρχικό σώμα του συνεδρίου, το οποίο είναι και το μόνο υπεύθυνο να ορίσει το τελικό σώμα του συνεδρίου με βάση το καταστατικό της Ομοσπονδίας (Άρθ. 10, Παρ. 1)

Άρθρο 10. 
«Αρμοδιότητες του Συνεδρίου:
1. Το καταρχήν σώμα εξετάζει τις ενστάσεις, που τυχόν υπάρχουν. Οι αποφάσεις του σώματος είναι δεσμευτικές για τη συγκρότηση του τελικού σώματος του Συνεδρίου. Τη διεύθυνση των εργασιών έχει το Δ.Σ. έως ότου το τελικό σώμα εκλέξει προεδρείο.»

Ευχόμαστε σε όλους τους αντιπροσώπους καλές συνεδριακές διαδικασίες.

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας

Στοκχόλμη, 2019-03-04

 

Εγγραφείτε μέσω της δωρεάν υπηρεσίας συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέες πληροφορίες.
X

Copyright © 2019 All Rights Reserved!

Λυπούμαστε δεν είναι δυνατή η αντιγραφής! By Admin!

Cron Job Starts