Διαμόνη των συνέδρων-αντιπροσώπων 24ο Συνέδριο (2)

ΟΕΣΚΣ
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μετακίνηση των συνέδρων για το 24ο Συνέδριο της Ο.Ε.Σ.Κ.Σ. 2019

Προς συνέδρους στο 24ο συνέδριο της Ομοσπονδίας
 
 
Καλησπέρα σας,
 
Θέλουμε να σας πληροφορήσουμε σε σχέση με την μετακίνηση και την διαμόνη των συνέδρων-αντιπροσώπων στο 24ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας, προερχόμενοι από άλλες πόλεις εκτός της Στοκχόλμης.
 
1) Αναφορικά με την μετακίνηση των συνέδρων, η Ομοσπονδία καλύπτει το αντίτιμο του κόστους με τρένο εισιτηρίου Β' θέσης. 
 
Όποιος από τους συνέδρους επιλέξει την μετακίνηση με αυτοκίνητο, η αποζημίωση γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που υπάρχουν στη Σουηδία και το αντίτιμο είναι 18,50 κορώνες/μίλι.
 
Αν επίσης κάποιος επιλέξει την μετακίνηση με αεροπλάνο, η ΟΕΣΚΣ θα καλύψει το κόστος που αντιστοιχεί στο αντίτιμο του κόστους με τρένο εισιτηρίου Β' θέσης.
 
2) Τέλος, αναφορικά με τη διαμονή την ημέρα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Best Western Plus Time Hotel, Vanadisvägen 12,  οι σύνεδροι που προέρχονται από άλλες πόλεις εκτός Στοκχόλμης, ενημερώστε την Ομοσπονδία είτε στο e-mail της Ομοσπονδίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε τηλεφωνικά στο τηλ. 070-817 18 43 (Μωυσής Νικολαίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΔΣ της ΟΕΣΚΣ).
 
Σημείωση: Οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων που δεν εγκριθήκαν στο αρχικό σώμα κάτι για το οποίο έχουμε ενημέρωσει ήδη τις κοινότητες τους μέσω e-mail, η Ομοσπονδία καλύπτει τα έξοδα μετακίνησής τους και σε περίπτωση που το αρχικό σώμα του συνεδρίου, τους εγκρίνει στο τελικό σώμα, η Ομοσπονδία πρόκειται τότε να καλύψει και τα έξοδα διαμονής τους.
 
 
Με εκτίμηση
 
Το ΔΣ της ΟΕΣΚΣ
Στοκχόλμη 2019-04-03
Εγγραφείτε μέσω της δωρεάν υπηρεσίας συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέες πληροφορίες.
X

Copyright © 2019 All Rights Reserved!

Λυπούμαστε δεν είναι δυνατή η αντιγραφής! By Admin!

Cron Job Starts