Κέντρο Υγείας Riddarens Vårdcentral (PCR τεστ COVID-19)

Ειδήσεις

Ανακοίνωση - Ενημέρωση για το Κέντρο Υγείας Riddarens Vårdcentral (όπου πραγματοποιείται το PCR τεστ COVID-19)

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Λόγω κάποιων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Riddarens Vårdcentral (όπου πραγματοποιείται το PCR τεστ COVID-19) σε σχέση με το ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι είναι απεσταλμένοι από την Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ) για να έχουν την προνομιακή τιμή των 700 κορωνών που έχει συμφωνήσει η Ομοσπονδία, από την Δευτέρα 7 Ιουνίου θα πρέπει όσοι θέλουν να κάνουν το PCR τεστ στην τιμή των 700 κορωνών να στέλνουν τα ονόματά τους και την ημερομηνία που επιθυμούν να κάνουν το τεστ τουλάχιστον μία ημέρα πριν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ομοσπονδίας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) και εμείς με την σειρά μας θα τα αποστέλλουμε στην εταιρεία ώστε να γνωρίζουν ποιοι είναι από εμάς.

Καλό θα ήταν επίσης κάποιοι συμπατριώτες μας να μην κάνουν ψευδείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διασπείροντας ανυπόστατες φήμες όπως, ότι είναι μπλόφα η τιμή των 700 κορωνών, ή ότι κάποιοι είχαν πρόβλημα στο αεροδρόμιο, και ρωτώντας τους να πουν που στηρίζουν τον ισχυρισμό τους να λένε ότι κάπου το ακούσανε. Δηλαδή ότι ακούσαμε ότι κάποιος, κάπου, κάποτε το είπε και διασπείρουμε την φήμη!!

Βεβαίως και θα πρέπει να αναρτήσει κάποιος ένα συγκεκριμένο περιστατικό που γνωρίζει ότι είναι αληθές για να προστατεύσει τον κόσμο, αλλά το να διασπείρουμε ανυπόστατες  φήμες είναι απαράδεκτο.

Εδώ και μια εβδομάδα έχουν κάνει πάρα πολλοί συμπατριώτες μας το τεστ στην τιμή των 700 κορωνών και ταξίδευσαν στην Ελλάδα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα και προσωπικά έγινα αποδέκτης των ευχαριστιών τους και της ευγνωμοσύνης τους προς την Ομοσπονδία για αυτήν την πρωτοβουλία μας γιατί σε πολλές περιπτώσεις και ειδικά σε οικογένειες το ποσό που κέρδισαν ανέρχεται σε μερικές χιλιάδες κορώνες.

Η δεύτερη εταιρία Carelab που η Ομοσπονδία ήλθε σε συμφωνία και που εξυπηρετεί και τους συμπατριώτες μας στην επαρχία, έχοντας κλινικές όχι μόνον στην Στοκχόλμη αλλά και στο Μάλμε και Γκέτεμποργκ, γίνεται κανονικά όπως πριν μέσω της ιστοσελίδας τους. https://carelab.kaddio.com/booking

Μην ξεχάσετε να γράψετε “Grekiska Riksförbundetστο πεδίο “Meddelandeόταν κλείνετε ραντεβού για να κάνετε το τεστ ώστε να σας δοθεί η επίσης προνομιακή τιμή των 950 κορωνών.

Με εκτίμηση

Μωυσής Νικολαΐδης

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ)