Διακοπή συνεργασίας με το Rinkeby Apotek

Ειδήσεις
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Η Ομοσπονδία διακόπτη την συνεργασία με το Rinkeby Apotek γιά τον λόγο της μη δυνατότητας εξυπηρέτησης των συμπατριωτών μας.
 
Αγαπητοί συμπατριώτες,

 

Έως τώρα έχουν ταξιδεύσει πάνω από 800 συμπατριώτες μας κάνοντας το PCR τεστ στις προνομιακές τιμές των 700 και 950 κορωνών.

Δυστυχώς λόγω του ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν κλείσει μια σειρά κλινικές που έκαναν το PCR τεστ, δημιουργήθηκε πρόβλημα φόρτου εργασίας και έλλειψης πρώτων υλών στο εργαστήριο που συνεργαζόταν το Rinkeby Apotek και με το οποίο η Ομοσπονδία είχε συνάψει συμφωνία για εμάς στην τιμή των 700 κορωνών.

Έως και την Τετάρτη 23 Ιουνίου δεν θα δέχονται πλέον πελάτες για PCR τεστ αλλά μόνο για τεστ ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Covid-19 στην τιμή των 500 κορωνών μαζί με το πιστοποιητικό. (Antigen test + reseintyg).

Η Ομοσπονδία γιά τον λόγο ότι δεν θα ήθελε σε καμμία περίπτωση να εκτεθεί στην προσπάθειά της να επιδιώξη καλύτερες τιμές γιά τους συμπατριώτες μας, διακόπτη την συνεργασία με το Rinkeby Apotek γιά τον λόγο της μη δυνατότητας εξυπηρέτησης των συμπατριωτών μας.
 
Η οποιαδήποτε επαφή των συμπατριωτών μας σε σχέση με το Rinkeby Apotek για PCR τεστ από εδώ και πέρα γίνεται με δική τους ευθύνη.
 
Η έως και σήμερα Κυριακή 20 Ιουνίου συμπατριώτες μας που είχαν δηλωθεί γιά PCR τεστστο μέηλ της Ομοσπονδίας έχουν εξυπηρετηθεί με ευθύνη της Ομοσπονδίας. Οι υπόλοιποι που έκλεισαν ραντεβού γιά τις επόμενες μέρες θα ενημερωθούν με μέηλ.


Οι συμπατριώτες μας στην Στοκχόλμη και τα περίχωρα θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από αύριο, Δευτέρα 21 Ιουνίου, από την δεύτερη εταιρία την Carelab με την οποία η Ομοσπονδία ήλθε σε συμφωνία.

Το κλείσιμο των ραντεβού γίνεται κανονικά όπως πριν μέσω της ιστοσελίδας τους και τα αποτελέσματα έρχονται σε 36 ώρες.

https://carelab.kaddio.com/booking

Μην ξεχάσετε να γράψετε “Grekiska Riksförbundet” στο πεδίο “Meddelande” όταν κλείνετε ραντεβού για να κάνετε το τεστ ώστε να σας δοθεί η επίσης προνομιακή τιμή των 950 κορωνών.

Είμαστε σε αναμονή και περιμένουμε την προσφορά της Carelab για τα Σαββατοκύρικα και για τα γρήγορα αποτελέσματα των 6 και 12 ωρών και την οποία θα την ανακοινώσουμε αμέσως.

 

Carelab Stockholm

Hagaesplanaden 56

113 65 Stockholm

+ 468-122 041 44

 

Με εκτίμηση

Μωυσής Νικολαΐδης

Πρόεδρος

Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας (ΟΕΣΚΣ)

Εγγραφείτε μέσω της δωρεάν υπηρεσίας συνδρομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν υπάρχουν νέες πληροφορίες.
X

Copyright © 2019 All Rights Reserved!

Λυπούμαστε δεν είναι δυνατή η αντιγραφής! By Admin!

Cron Job Starts